KUCHNIA

Wegańskie kruche rurki z kremem budyniowym

DSC01522

Nie będę się rozpisywać, to są po prostu rurki z tego przepisu, przed pieczeniem obtoczone w brązowym cukrze, nadziewane kremem budyniowym.

Składniki:

10 upieczonych kruchych rurek

budyń: z pół litra mleka sojowego, 50 g mąki ziemniaczanej i 80 g cukru

2 łyżki rafinowanego masła kokosowego.

Przygotowanie:

Ugotować budyń, po zdjęciu z ognia dodać masło i dokładnie wymieszać. Napełnić rurki z kremem. A przy okazji pokarzę Wam sposób na brak szprycy do kremu. Zdjęcia mówią same za siebie.

DSC01510

DSC01511

DSC01514

DSC01516

DSC01513

DSC01517

DSC01518

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *