Składniki:
100 g wiórków kokosowych
opakowanie 160 g kleiku ryżowego (można zastąpić kukurydzianym)
150 g oleju roślinnego (ideałem byłby kokosowy nierafinowany)
100 g cukru (najlepiej brązowego)
płaska łyżeczka proszku do pieczenia
1 duży dojrzały banan
banana zmiażdżyć na gładką masę. Wszystkie składniki połączyć,
Dziś kolejny przepis na moje ulubione przekąski. Moje "kulki mocy" są słodkie, ale bez dodatku…
Uwielbiam te sklepowe ciacha typu keto, raz itd, wiecie te w Biedrze czy Lidlu przy…
Na wstępie dziękuję Wam za to, że ze mną jesteście, za cierpliwość. Potrzebowałam trochę czasu…
Jesień to moja ulubiona pora roku jeżeli chodzi o pieczenie i gotowanie. Jest całe mnóstwo…
Nie jestem jakąś super fanką ziemniaków, a już tym bardziej nie w wersji ziemniaczki, suróweczka…
Charakterystyczne dla sernika królewskiego jest ciasto kruche ciasto czekoladowe, które jest spodem tego sernika, jak…
View Comments
Czy Wam także szybko stwardnialy jak kamień? Czy one mają to do siebie,że trzeba je zjeść od razu czy coś sknocilam? :)
Hmmm, jak już to powinny być kruche, ale nie twarde. Piekłam je już kilka razy i zawsze wychodzą idealne. Może ciut za długo je piekłaś?
Kurczę, może i racja. Robiłam z potrójnej porcji (jak szaleć to szaleć) i miałam też problem z wchłonięciem oleju przez masę. No nic, trzeba będzie spróbować jeszcze raz, dzięki! :)