A i jeszcze zapomniałam o najważniejszym:
Cebulę pokroić w drobną kostkę, czosnek w plasterki, w dużym garnku podsmażyć na oliwie około 10 minut, dodać sól. Dodać obrane i pokrojone w plasterki jabłka, koncentrat pomidorowy, muszczardę, przyprawy, podlać 1/3 cydru, podduść około 10 minut. Dodać resztę cydru, gotować kolejne 10 minut. Zblendować, dodać śmietanę. Super smakuje z grzankami jak i ryżem.
Smacznego!
Dziś kolejny przepis na moje ulubione przekąski. Moje "kulki mocy" są słodkie, ale bez dodatku…
Uwielbiam te sklepowe ciacha typu keto, raz itd, wiecie te w Biedrze czy Lidlu przy…
Na wstępie dziękuję Wam za to, że ze mną jesteście, za cierpliwość. Potrzebowałam trochę czasu…
Jesień to moja ulubiona pora roku jeżeli chodzi o pieczenie i gotowanie. Jest całe mnóstwo…
Nie jestem jakąś super fanką ziemniaków, a już tym bardziej nie w wersji ziemniaczki, suróweczka…
Charakterystyczne dla sernika królewskiego jest ciasto kruche ciasto czekoladowe, które jest spodem tego sernika, jak…