Składniki na tortownice 26 cm:
1 kg wydrylowanych i odsączonych wiśni
50 ml mleka roślinnego
3 banany
450 g mąki pszennej
opakowanie proszku do pieczenia
200 ml oleju (użyłam ryżowego)
szklanka cukru (użyłam trzcinowego)
łyżka esencji waniliowej
łyżka soku z cytryny
migdały w płatkach i cukier puder do posypania
Przygotowanie:
Zblendować olej, cukier, i mleko.
Dziś kolejny przepis na moje ulubione przekąski. Moje "kulki mocy" są słodkie, ale bez dodatku…
Uwielbiam te sklepowe ciacha typu keto, raz itd, wiecie te w Biedrze czy Lidlu przy…
Na wstępie dziękuję Wam za to, że ze mną jesteście, za cierpliwość. Potrzebowałam trochę czasu…
Jesień to moja ulubiona pora roku jeżeli chodzi o pieczenie i gotowanie. Jest całe mnóstwo…
Nie jestem jakąś super fanką ziemniaków, a już tym bardziej nie w wersji ziemniaczki, suróweczka…
Charakterystyczne dla sernika królewskiego jest ciasto kruche ciasto czekoladowe, które jest spodem tego sernika, jak…
View Comments
Ciacho wygląda wspaniale :)
Dziękuję, starałam się :-)