Nie będę się rozpisywać, to są po prostu rurki z tego przepisu, przed pieczeniem obtoczone w brązowym cukrze, nadziewane kremem budyniowym.
Składniki:
10 upieczonych kruchych rurek
budyń: z pół litra mleka sojowego, 50 g mąki ziemniaczanej i 80 g cukru
2 łyżki rafinowanego masła kokosowego.
Przygotowanie:
Ugotować budyń, po zdjęciu z ognia dodać masło i dokładnie wymieszać. Napełnić rurki z kremem. A przy okazji pokarzę Wam sposób na brak szprycy do kremu. Zdjęcia mówią same za siebie.
Dziś kolejny przepis na moje ulubione przekąski. Moje "kulki mocy" są słodkie, ale bez dodatku…
Uwielbiam te sklepowe ciacha typu keto, raz itd, wiecie te w Biedrze czy Lidlu przy…
Na wstępie dziękuję Wam za to, że ze mną jesteście, za cierpliwość. Potrzebowałam trochę czasu…
Jesień to moja ulubiona pora roku jeżeli chodzi o pieczenie i gotowanie. Jest całe mnóstwo…
Nie jestem jakąś super fanką ziemniaków, a już tym bardziej nie w wersji ziemniaczki, suróweczka…
Charakterystyczne dla sernika królewskiego jest ciasto kruche ciasto czekoladowe, które jest spodem tego sernika, jak…