Składniki:
na „białą czekoladę”
150 g cukru pudru
150 g masła kokosowego
170 g mleka sojowego w proszku
100 ml mleka sojowego
reszta batonika:
200 g najzwyklejszych płatków kukurydzianych (kupuję zawsze te z najniższej półki, czyli najtańsze bo tylko one nie mają zbędnych dodatków w postaci dodatkowego cukru, E itd.)
2-3 łyżki cynamonu
100 ml syropu z agawy
50 g masła kokosowego
„Czekoladę” przygotować w kąpieli wodnej: masło kokosowe rozpuścić
Dziś kolejny przepis na moje ulubione przekąski. Moje "kulki mocy" są słodkie, ale bez dodatku…
Uwielbiam te sklepowe ciacha typu keto, raz itd, wiecie te w Biedrze czy Lidlu przy…
Na wstępie dziękuję Wam za to, że ze mną jesteście, za cierpliwość. Potrzebowałam trochę czasu…
Jesień to moja ulubiona pora roku jeżeli chodzi o pieczenie i gotowanie. Jest całe mnóstwo…
Nie jestem jakąś super fanką ziemniaków, a już tym bardziej nie w wersji ziemniaczki, suróweczka…
Charakterystyczne dla sernika królewskiego jest ciasto kruche ciasto czekoladowe, które jest spodem tego sernika, jak…